onze camping krijgt
op Zoover een
9
Boek nu

Op zoek naar een camping bij Appelscha?

Komt u ook genieten op onze prachtige camping bij Appelscha? Gelegen op de grens van Drenthe en Friesland is het een heerlijke plek voor een kampeervakantie. Of u nu een weekendje weg wilt, een paar weken wilt blijven of misschien wel het hele seizoen. U bent van harte welkom!

Seizoenplaats en arrangementen camping Appelscha

Bent u een kampeerder in hart en nieren? Dan zit u bij ons goed, want wij genieten ook elke dag weer van dat heerlijke campinggevoel. Wij nodigen u graag uit op één van onze seizoenplaatsen zodat u ook het hele jaar kunt genieten. Kom lekker elk weekend, vrije dag of vrije week bij ons vakantie vieren.

Natuurlijk kunt u tijdens uw verblijf gebruik maken van het zwembad, het goed verzorgde sanitair en de animatie. De speelse indeling en de ruime plaatsen maken een ontspannen verblijf compleet. Alle seizoenplaatsen zijn voorzien van 16 ampère stroom, water en in veel gevallen waterafvoer.

Meer informatie seizoenplaatsen

Kampeerarrangementen met eigen tent of caravan

Naast een compleet seizoen kunt u ook kiezen voor een van de arrangementen op onze camping bij Appelscha. Zo hebben we een voorseizoenarrangement, diverse arrangementen voor Hemelvaart en/of Pinksteren en maandarrangementen voor juni en september. Er is op onze camping genoeg te doen en ieder seizoen heeft zijn voor- en nadelen en natuurlijk zijn charmes. Bekijk hieronder onze kampeerarrangementen.

Overzicht kampeerarrangementen

Vakantie op Camping bij Appelscha

Natuurlijk kunt u ook lekker zelf bepalen wanneer en hoelang u wilt blijven. U kunt bij ons alle dagen van de week aankomen en zelf kiezen hoeveel nachten u wilt verblijven. Heeft u al zin om te komen kamperen op onze familiecamping in Drenthe met tent, caravan, vouwwagen of camper? U boekt al een nacht op een kampeerplaats vanaf € 15,50.

Boek uw kampeerplaats

Heeft u geen eigen kampeermiddel? Bij Camping De Blauwe Lantaarn kunt u ook een chalet of vakantiehuisje huren. Kijk eens bij onze verhuuraccommodaties.

Ontdek Appelscha en omgeving

Als u op onze camping in Appelscha verblijft is het natuurlijk leuk om Appelscha en de directe omgeving te ontdekken. Er is namelijk heel veel leuks te zien en te doen in dit mooie Friese dorp. Houdt u bijvoorbeeld van een beetje avontuur, dan is Klimbos Appelscha misschien wel leuk om te bezoeken.

In het klimbos Appelscha ziet u de mooie omgeving van het Drents-Friese Wold van een mooie hoogte. Op dit hoogteparcours worden verschillende leuke hindernissen genomen om het parcours te doorkruisen. Wie is de snelste van het gezin? Een erg leuk uitstapje tijdens uw vakantie. 

Bent u niet zo gek op avontuur, of juist op zoek naar een ontspannende of misschien zelfs educatief uitstapje? Ga dan naar de Bosbergtoren. Dit hoogste uitkijkpunt van Friesland geeft u een prachtig beeld van deze Noordelijke provincie.

Als u hierop staat dan ziet u Friesland op totaal andere manier. Zo ziet u pas echt hoe mooi Friesland is. Vanaf 33 meter hoogte kunt u verschillende steden aanschouwen. In de verte ziet u Leeuwarden, Groningen en Coevorden. Kortom, drie grote steden op grote afstand.

Een dagje naar het pretpark

Ook kunt u in Appelscha een dagje naar het pretpark. Naar Verkeers & Attractiepark Duinen Zathe, welteverstaan. Een dagje uit in Duinen Zathe betekent een dag vol plezier. In het attractiepark, dat gemakkelijk te bereiken is vanaf onze camping in Appelscha, kunt u verschillende leuke attracties bezoeken. Duinen Zathe is, naast een attractiepark, ook een verkeerspark.

Dit ziet u terug in het Verkeerscircuit dat gereden kan worden. Pak een trapauto en rijd de snelweg of de rotonde op. Naast het verkeerscircuit kunt u ook een achtbaan in, helikopter vliegen en nog veel meer. U zult zich in ieder geval niet vervelen.

De leukste steden bezoeken

Appelscha is ideaal gelegen, op de grens van Drenthe, Friesland en Groningen. Dit maakt van het plaatsje een uitstekend vakantie gebied. U kunt vanaf onze camping in Appelscha namelijk verschillende leuke steden bezoeken. Bezoek bijvoorbeeld de Friese hoofdstad Leeuwarden. Deze stad, die populair is onder studenten, maar een stuk kleiner is dan Groningen, biedt heel veel gezelligheid, rust en ruimte.

U kunt hier heerlijk op het terras zitten op de gezellige markt. Maar ook lekker relaxen in het stadspark 'Prinsentuin'. Deze stad is kleiner dan Groningen, maar is nog steeds erg groot. U kunt hier makkelijk een dagje in ronddwalen want er is veel te zien. Een prachtige stad die u eens bezocht moet hebben.

Zoekt u het liever wat groter, dan is de stad Groningen, tevens de hoofdstad van de provincie Groningen, een heel leuke stad om te bezoeken. Deze oude universiteitsstad is prachtig. Met een oud stadscentrum, die ideaal is voor shoppen, en veel leuke en unieke plekjes, kunt u hier gemakkelijk een dag zoet zijn. 

Dan is er natuurlijk nog Drenthe. Want ook de Drentse steden zijn goed te bezoeken vanaf onze camping. Ga bijvoorbeeld naar Emmen, met het leuke Wildlands Dierenpark. Of bezoek de stad Assen, met zijn beroemde TT Circuit. Voor de motorliefhebber is dit er eentje waar u geweest moet zijn. Er hebben hier al veel legendes gereden, maar waar u ook heen gaat, er is elke dag een nieuw avontuur te beleven vanaf onze camping in Appelscha.


Heerlijk weekje er tussenuit op een topcamping!
"Een heerlijk weekje met de kinderen in de tent! Van de omgeving genoten, leuke activiteiten ondernomen in de buurt, maar ook op de camping zelf konden de kinderen zich prima vermaken. De uil die 's avonds boven ons in de boom zat maakte het kampeergevoel helemaal af. Het was nog geen hoogseizoen, dus ik kan de eetgelegenheid niet beoordelen en het was nog te koud om te zwemmen." Fam. Springvloed met jonge kinderen

 
Camping Appelscha

Onze camping ligt ook bij Diever

In de buurt van Appelscha vindt u ook Diever. Hier zijn er diverse attracties en activiteiten die uw verblijf op Camping De Blauwe Lantaarn nog aangenamer maken. In Diever zelf kunt u het prachtige kasteel Dieverzand verkennen, genieten van gezellige markten en festivals, en een bezoek brengen aan het Drents Historisch Museum. Bovendien kunt u de lokale gastvrijheid ervaren in de restaurants, cafés en winkels van het dorp. Met de nabijheid van Appelscha en de betoverende natuurlijke schoonheid van de regio, kunt u genieten van een veelzijdige en gedenkwaardige vakantie-ervaring.

Boek nu op onze camping bij Appelscha

Kom en geniet op onze prachtige camping bij Appelscha! Gelegen op de grens van Drenthe en Friesland, is het een heerlijke plek voor een kampeervakantie. Of u nu een weekendje weg wilt, een paar weken wilt blijven of zelfs het hele seizoen, u bent van harte welkom!

Boeken maarrrrr!