onze camping krijgt
op Zoover een
9
Boek nu

Op zoek naar een camping bij Appelscha?

Kom je ook genieten op onze prachtige camping bij Appelscha? Gelegen op de grens van Drenthe en Friesland is het een heerlijke plek voor een kampeervakantie. Of u nu een weekendje weg wilt, een paar weken wilt blijven of misschien wel het hele seizoen. U bent van harte welkom!

Seizoenplaats en arrangementen camping Appelscha

Bent u een kampeerder in hart en nieren? Dan zit u bij ons goed, want wij genieten ook elke dag weer van dat heerlijke campinggevoel. Wij nodigen u graag uit op één van onze seizoenplaatsen zodat u oook het hele jaar kunt genieten. Kom lekker elk weekend, vrije dag of vrije week bij ons vakantie vieren. Natuurlijk kunt u tijdens uw verblijf gebruik maken van het zwembad, het goed verzogde sanitair en de animatie. De speelse indeling en de ruime plaatsen maken een ontspannen verblijf compleet. Alle seizoensplaatsen zijn voorzien van 16 Amp. stroom, water en in veel gevallen rioolafvoer.

Meer informatie seizoenplaatsen

Kampeerarrangementen met eigen tent of caravan

Naast een compleet seizoen kunt u ook kiezen voor een van de arrangementen op onze camping bij Appelscha. Zo hebben we een voorseizoenarrangement, diverse arrangementen voor Hemelvaart en/of Pinksteren en maandarrangementen voor juni en september. 

Overzicht kampeerarrangementen

Natuurlijk kunt u ook lekker zelf bepalen wanneer en hoe lang u wilt blijven. U kunt bij ons alle dagen van de week aankomen en zelf kiezen hoeveel nachten u wilt verblijven. U boekt al een nacht op een kampeerplaats vanaf € 15,50.

Boek uw kampeerplaats

Heeft u geen eigen kampeermiddel? Kijk dan eens bij onze verhuuraccommodaties.

 


Heerlijk weekje er tussenuit op een topcamping!
"Een heerlijk weekje met de kinderen in de tent! Van de omgeving genoten, leuke activiteiten ondernomen in de buurt, maar ook op de camping zelf konden de kinderen zich prima vermaken. De uil die 's avonds boven ons in de boom zat maakte het kampeergevoel helemaal af. Het was nog geen hoogseizoen, dus ik kan de eetgelegenheid niet beoordelen en het was nog te koud om te zwemmen." Fam. Springvloed met jonge kinderen

 
camping appelscha