onze camping krijgt
op Zoover een
9
Boek direct

Camping Diever

Bent u op zoek naar een camping in de omgeving van Diever? Dan nodigen we u graag uit op onze familiecamping gelegen op de grens van Friesland en Drenthe. Heeft u een eigen tent of caravan of wilt u liever wat huren? Het kan allemaal!

Kamperen in de omgeving van Diever

Op onze camping vlakbij Diever (slechts 10 minuten rijden) hebben we ruime kampeerplaatsen die verspreid over de camping liggen met veel groen en hagen zodat u op elke plek van uw privacy kunt genieten. Wij vinden het belangrijk dat iedereen een mooie plek naar wens heeft daarom kunt u kiezen voor een kampeerplaats in de buurt van de voorzieningen of misschien wilt u liever rustig aan de rand van de camping staan. Komt u kamperen met de kinderen dan hebben we ook prachtige plekken dichtbij een speeltuin. Op onze plattegrond kunt u uw een plekje uitzoeken.

Onze kampeerplaatsen:

  • 100/120 m2 groot
  • voorzien van 16 Amp. stroom
  • In de meeste gevallen een eigen watertappunt en vuilwaterafvoer

Boek uw kampeerplaats

Huur een accommodatie

Op onze camping bij Diever kunt u ook een accommodatie huren als u liever wat luxer vakantie viert of zelf geen kampeermiddel heeft. U heeft de keuze uit een Veranda Chalet (4 of 6 persoons), een stacaravan (4 of 6 persoons) of een vakantiehuisje voor 6 personen. Al onze accommodaties zijn volledig ingericht en van alle gemakken voorzien. U beschikt over een eigen terras met tuinmeubilair zodat u lekker van het buitenleven kunt genieten.

Boek uw accommodatie

camping Diever Accommodatie Diever