onze camping krijgt
op Zoover een
9
Boek nu

Welkom op onze camping in Drenthe

Ruime kampeerplaatsen, mooie verhuuraccommodaties, schoon sanitair, een zwembad en een prachtige omgeving...u vindt het allemaal op onze gezellige camping in Drenthe. Graag vertellen wij u wat meer over een vakantie bij ons!

Kom ook naar onze camping in Drenthe

Houdt u ook zo van kamperen, het buitenleven en het campinggevoel maar bent u ook gesteld op uw privacy? Dat snappen we, daarom is onze camping speels en ruim ingedeeld zodat u altijd een eigen plekje heeft. Verder worden de kampeerplaatsen gescheiden door groen of hagen. Wanneer u uw kampeerplaats boekt kunt u zelf een plaatsje uitzoeken op de plattegrond en natuurlijk bent u ook van harte welkom om zelf uw plekje uit te zoeken op onze camping in Drenthe.


Heerlijk
"We hadden een super vakantie! Heerlijk relaxed. Voor de kinderen was er genoeg animatie. Een heel leuk eigenaarsgezin." Fam. Oppelaar met jonge kinderen


Ruime kampeerplaatsen met 16 ampère stroom

Alle ruime kampeerplaatsen zijn minimaal 100-120 m2 groot en voorzien van 16 Amp. stroom. In de meeste gevallen hebben de plaatsen een eigen watertappunt en vuilwaterafvoer. Het schone sanitair ligt centraal op de camping zodat het voor iedereen op goede afstand. En wat is er nou gezelliger dan samen ouderwets de afwas te doen! Als gast op onze camping in Drenthe kunt u gebruik maken van diverse faciliteiten, zoals het zwembad, een binnenspeeltuin voor de kids, een gezellige kantine waar u terecht kunt voor een hapje, drankje of leuke activiteit. Ook kunt u fietsen huren zodat u de omgeving lekker actief kunt verkennen.

Boek uw kampeerplaats 

Camping Drenthe

Steden in de omgeving

Naast de prachtige ligging bij Nationaal park Drents-Friese Woud, ligt Camping de Blauwe Lantaarn ook in de directe omgeving van prachtige pittoreske dorpjes en bruisende steden. Daar kunt u ten harte lust uw boodschappen doen, kunst en cultuur bekijken, terrasjes pakken of gewoon een flink stuk wandelen of fietsen. 

Camping nabij Giethoorn

Het prachtige Giethoorn, ook wel het Venetië van Nederland genoemd, is een ware trekpleister in de directe omgeving van onze camping in Drenthe. naast een prachtige rondvaart kunt u in Giethoorn ook lekker wandelen, fietsen en heerlijk eten. En bij slecht weer? Ga dan eens op bezoek bij Museum de Oude aarde en leer van alles over Fossielen en Mineralen uit Nederlandse bodem. Leerzaam plezier voor jong én oud vanuit onze camping bij Giethoorn

Kamperen in de buurt van Diever

Wanneer u bij ons komt kamperen ligt Diever op steenworp afstand. Naast wandelen door het prachtige Nationaal Park van Drenthe kunt u hier terecht voor uw dagelijkse boodschappen. Hoe fijn is het om dit te kunnen combineren met een bezoek aan één van de gezellige cafe's, eethuisjes en terrassen.

Op de camping bij Appelscha

Appelscha, het pittoreske Friese dorpje nabij Drenthe en Nationaal Park Drents-Friese Wold. naast prachtige wandelingen en of fietstochten in het Nationaal Park kunt u Appelscha ook vanaf het water bewonderen. Voor jong en oud is er ook het museum de Heksehoeve en zult u zich kostelijk vermaken bij attractiepark Duinen Zathe. Ongekend veel mogelijkheden wanneer u verblijft op onze prachtige camping bij Appelscha.

Kom lekker kamperen in Drenthe!

Voor de echte kampeerliefhebber is Drenthe de ideale locatie. Het prachtige natuurgebied het Drents-Friese Wold, de vele bijzondere pittoreske dorpjes, de gezellige en gastvrije bevolking en natuurlijk onze plezierige camping maken kamperen in Drenthe tot een ware kampeersensatie. En vindt u het niet erg om een klein stukje te rijden? Trek eens per fiets of te voet de natuur in. Camping de Blauwe Lantaarn ligt, naast Drents-Friese Wold nabij prachtige natuurgebieden, zoals;

Liever iets huren?

Wilt u liever een accommodatie huren? We hebben op onze camping in Drenthe verschillende verhuuraccommodaties voor 4 of 6 personen.

Veranda Chalets 4 of 6 persoons

In onze Veranda Chalet voor 4 of 6 personen kan uw vakantie direct beginnen. Even de koffers uitpakken en het genieten kan beginnen. De grote veranda zorgt er voor dat u ook met minder weer buiten kunt zitten. 

Vakantiehuisjes 6 personen

Onze vakantiehuisjes zijn onlangs helemaal in het nieuw gestoken. De landelijke ligging met uitzicht over een weiland en de ruime tuin maken deze twee onder 1 kap huisjes zeer geliefd bij onze gasten

Stacaravans 4 of 6 personen

Houdt u erg van het buitenleven maar heeft u geen eigen kampeermiddel? Dan zijn onze compleet ingerichte stacaravans een ideale en voordelige oplossing! Zo kunt u toch lekker vakantie vieren op onze camping in Drenthe

Boek uw accommodatie

Accommodatie Drenthe

Lekker lang en wanneer u dat wilt!

Lekker lang vakantie? Komen en gaan wanneer u dat wilt? Onze camping biedt hoogstaande jaarplaatsen die veel aandacht en onderhoud krijgen. Hier kunt u met een gerust hart terecht met uw eigen chalet of stacaravan. Maak onbeperkt gebruik van alle faciliteiten die onze prachtige camping in Drenthe u te bieden heeft. 

Hecht u meer waarde aan authentiek kamperen? Het gehele seizoen lang? Met onze seizoenplaatsen kunt u het gehele seizoen komen en gaan wanneer u dat wilt. Uw tent of caravan heeft u al klaargezet. Dus het vakantiegevoel kan direct beginnen. Uiteraard mag u ook met een seizoenplaats gebruik maken van ale faciliteiten op onze camping. Meer weten? Neem even contact met ons op via info@deblauwelantaarn.nl of bel met 0521-387258.