onze camping krijgt
op Zoover een
9
Boek nu

Altijd leuk! Een camping in Drenthe met zwembad

Is de provincie Drenthe uw favoriete vakantieplek in Nederland en staat een zwembad hoog op jullie prioriteitenlijstje? Dan is onze camping in Drenthe met zwembad de perfecte keuze. Maar we hebben u nog veel meer te bieden.

Impressie zwembad en peuterbad

Heerlijke kampeervakantie

Wanneer u bij ons vakantie komt vieren heeft u een ruime keuze aan mogelijkheden voor het verblijf! Met uw eigen tent, caravan of camper bent u van harte welkom op onze ruime kampeerplaatsen. Kamperen in Drenthe was nog nooit zo fijn! Zoek zelf een plekje uit wat het beste past bij jullie vakantiewensen; lekker rustig aan de rand van de camping als u wilt genieten van de rust en ruimte of dicht bij een speeltuin als u met (kleinere) kinderen op vakantie gaat.

Onze kampeerplaatsen boeken

Accommodatie huren in Drenthe

Houdt u van wat meer luxe, heeft u geen kampeermiddel of vindt u kamperen te veel gedoe? Dan zien we u graag in één van onze accommodaties. En ook hierin heeft u weer volop keuze! Comfortabele Veranda Chalets, gezellige vakantiehuisjes en mooie stacaravans horen allemaal tot de mogelijkheden. Alle accommodaties zijn volledig ingericht en van alle gemakken voorzien zodat het u aan niks ontbreekt op onze camping in Drenthe.

Onze accommodaties boeken

 Camping Drenthe zwembad

Neem een jaarplaats op onze kindercamping in Drenthe!

Ook voor campinggasten met (jonge) kinderen is een jaarplaats goed geschikt op de Blauwe Lantaarn. In het weekend en op vrije (mid)dagen kunnen jullie samen of met zijn allen genieten op onze gezinscamping. Maak vaste vrienden met volwassenen en andere kinderen en beleef fijne momenten op onze kindercamping in Drenthe. Vrienden maken met andere (terugkerende) gasten is jullie reden om een gezellige jaarplaats uit te kiezen. Ook in de maanden dat niet alle faciliteiten open zijn vermaken jullie je zo prima. En vergeet niet dat uitrusten ook belangrijk is! Samen genieten van de mooie natuur in de omgeving is ook fijn om te doen wanneer je maar wilt. Kijk voor de mogelijkheden van een jaarplaats en maak herinneringen voor het leven op onze kindercamping in Drenthe! 

Bekijk hier de mogelijkheden voor een jaarplaats op onze kindvriendelijke camping. 

Camping in Drenthe met zwembad, binnenspeeltuin en meer..

Op onze kindercamping in Drenthe hebben we een leuk zwembad (nieuw in 2020) waar jong en oud heerlijk kunnen afkoelen bij warm weer. Kinderen zullen de hele dag roetsjen van de lange waterglijbaan of spelen in de waterspeeltuin. Daarnaast is er ook nog een apart peuterbad voor de kleintjes. In de ligweide van kunstgras of op het terras kunt u genieten van het zonnetje.

Lees hier meer over het nieuwe zwembad sinds 2020!

Maar er is nog veel meer leuks te doen en te beleven. Zo heeft de camping ook een gave binnenspeeltuin met een hoge power-toren, een glijbaan en meerdere verdiepingen zodat de kids lekker kunnen klimmen en klauteren.

Wilt u ook actief bezig zijn tijdens de vakantie, dan kunt u bij onze receptie fietsen huren en een mooie tocht maken in de omgeving.

Even geen zin om te koken? Kom dan naar onze kantine voor een hapje en drankje of haal wat te eten in onze snackbar.

En als je toch even de omgeving wilt verkennen, dan is onze camping bij het Drents Friese Wold uitermate geschikt door de bosrijke omgeving vol met natuur!

Alle faciliteiten op een rij

  • Een binnenspeeltuin en drie buitenspeeltuinen
  • Recreatieteam in het hoogseizoen
  • Een gezellige kantine met snackbar
  • Een zwembad met kleuterbad
  • Binnen recreatieruimte voor de kinderen
  • Een grote air trampoline
  • WiFi op het hele terrein
  • Een sportveld en volleybalveld
  • Een wasserette
  • Uitgebreide fiets- en wandelmogelijkheden

Boek direct uw zwembad vakantie 2023 in Drenthe