onze camping krijgt
op Zoover een
9
Boek nu

Gezellige camping in Drents Friese Wold

Wateren ligt in het hart van de prachtige Drents Friese Wold. Een regio waar u heerlijk kunt genieten van de rust en de ruimte van de natuur, maar waar u ook veel kunt ondernemen. Het gastvrije Drents Friese Wold blijft u verrassen!

Theater op de boerenkar op Camping in Drents Friese Wold!

Op onze camping in Drents Friese Wold blijven de kinderen maar bezig. Lekker knutselen met papier, meedoen aan actieve bosspelen, marshmallows roosteren, de longen uit het lijf zingen tijdens de playbackshows... De echte favoriet onder de kinderen is de trekker met boerenkar. Iedere avond komt de trekker alle kinderen ophalen. Er spelen hier de meest mooie verhalen af! Ons professionele animatieteam weet iedereen te vermaken.

"De Blauwe Lantaarn is een kindvriendelijke camping... Echt een genot om te zien dat de eigenaren alles in werking stellen om de kinderen te vermaken." - Peter


camping Drents Friese Wold

 

kampeert in het hoogseizoen al op onze camping vanaf € 19,50. U kunt ook kiezen voor een van onze mooie verhuuraccommodaties. 

Prachtige natuur

De Blauwe Lantaarn ligt direct aan het natuurgebied 'het Drents-Friese Wold'. U vindt hier een verrassende combinatie van bossen en mooi stuifzand. Het Nationaal Park is met ruim 600 hectare aan bos, heide, stuifzand en beekdalgraslanden een van de grootste natuurgebieden in Nederland. Richting het gezellige dorpje Appelscha ligt het Aekingermeer. Dit een natuurlijke recreatieplas waar u heerlijk in kunt zwemmen. Het natuurmeer ligt 3 kilometer van onze camping in Drenthe.

camping Drents Friese Wold

Boek onze camping in Drents Friese Wold