onze camping krijgt
op Zoover een
9
Boek nu

Animatie

Faciliteiten overzicht

 

We maken het graag iedereen naar de zin...

Ons professionele animatieteam heeft tijdens het hoogseizoen een leuk, sportief, gezellig en muzikaal programma voor jong en oud! Wat kunt u verwachten? Knutselen, bosspelen, (kinder)bingo, touwtrekken, paalslaan, playbackshows, en heel veel andere leuke dingen!

Voor de jonge kinderen

Zeker favoriet bij alle jonge kinderen op de camping is de trekker met boerenkar die alle kinderen iedere avond in het hoogseizoen komt ophalen voor het voorlezen of theater!! Maar ook kunnen ze meedoen aan het knutselen, de spelletjes en nog veel meer.

Voor de jeugd

Maar ook aan de oudere jeugd is gedacht. Tijdens de drukbezochte disco avonden, spooktocht, dropping en de andere leuke activiteiten is het altijd erg gezellig! Maar ook kunnen ze een potje poolen, of op flipperkast, een beetje lekker ontspannen hangen bij het zwembad..... vervelen kennen we niet op De Blauwe Lantaarn. 

Voor de volwassenen

De volwassenen worden natuurlijk ook niet vergeten, denk aan klaverjassen, darten, gezellige café avonden, bingo's. En u kunt ook actief mee doen met activiteiten op de camping; een voetbal of volleybal tournooi, de kids aanmoedigen, spoken tijdens de spooktocht of vies worden bij het wedstrijd-eiergooien.

Maaaaar .... u kunt natuurlijk ook gewoon lekker ontspannen terwijl de kinderen zich uitstekend vermaken! Of ga er op uit in de omgeving...

Kijk bij de tarieven wanneer het animatieteam dit jaar aanwezig is!

 

Meer foto's