onze camping krijgt
op Zoover een
9
Boek nu

NIEUW Zwembad 2020

Faciliteiten overzicht

 

Nieuw in 2020: momenteel zijn we bezig met de realisatie van twee nieuwe verwarmde zwembaden!

Daarnaast komen er een hoop nieuwe leuke extra's rond het zwembad! Zo komen er leuke waterspeel elementen in het peuterbad voor de kleintjes, en in het voorjaar gaan we beginnen met het plaatsen van een waterglijbaan van 34 meter lang! De glijbaan begint op 4 meter hoogte en aan het einde plons je lekker in het grote bad. Het is een milde glijbaan die ook voor beginnende zwemmertjes prima is. 

Het grote bad wordt 7 meter breed en 18 meter lang! Het bad is 1m40 diep en voorzien van een hoektrap waar iedereen heel gemakkelijk het water in kan. Het peuterbad is 6 bij 8 en 30 cm diep. De baden worden verwarmd zodat ze in het voorseizoen en naseizoen ook nog prima van temperatuur zijn. Om de baden komt een mooi terras en fijne ligplekken van kunstgras. 

 

Spetter, spatter wat een pret!

Wat is er nu fijner dan tijdens de vakantie bij lekker zomers weer een duik te nemen in het zwembad? Precies, dat vinden wij ook! Ons mooie, goed verzorgde, zwembad zorgt bij jong en oud voor heel waterpret. In het ruime bad kunnen kinderen lekker van de glijbaan terwijl u geniet van het zonnetje op de ligweide. De baden liggen naast de speeltuin en de binnenspeeltuin vooraan op de camping.

In het aparte peuterbad kunnen de kleintjes zich uitstekend vermaken. Laat dat zomerse weer dus maar komen!

Meer foto's