onze camping krijgt
op Zoover een
9
Boek nu

Een heel seizoen genieten!

Geniet u het liefst het hele jaar van uw eigen plekje op de camping? Niet voor een paar weken, maar gewoon voor een heel seizoen. Of misschien zelfs wel meerdere seizoenen! Dan is een seizoenplaats op onze camping echt iets voor u. Heerlijk toch, elk weekend, vrije dag of vrije week er tussen uit naar uw eigen plekje. Geen gedoe met het opzetten van uw tent of caravan, het relaxen kan gelijk beginnen.

Natuurlijk kunt u gebruik maken van alle voorzieningen van de camping zoals het zwembad, het goed verzogde sanitair en de animatie. De gemoedelijke sfeer, de kleinschaligheid van de camping en de prachtige omgeving met gezellige dorpen als Diever en Appelscha op fietsafstand zullen u direct thuis doen voelen.

Door de speelse en ruime indeling van de camping en het vele groene zorgen er voor dat u voldoende privacy heeft. De plekken geschikt voor seizoensbezetting zijn allemaal voorzien van 16 Amp. stroom, water en in veel gevallen rioolafvoer.

Bekijk hier de kampeer arrangementen

 

Seizoensplaats: 1 april - 1 oktober € 1120,-

Vaste bijkomende kosten:

  • milieuheffing € 155,-
  • toeristenbelasting € 145,85

Incl. 4 personen. Optionele kosten zoals huisdieren of extra personen op aanvraag. Elektra en water verbruik wordt afgerekend naar verbruik d.m.v. meterstanden. 

Neem voor vragen over beschikbaarheid en overige tarieven van seizoensplaatsen even contact met ons op via info@deblauwelantaarn.nl of bel met 0521-387258. Vanzelfsprekend kunt u ook altijd even langskomen om een kijkje te komen nemen.

 

Kijk ook eens bij de jaarplaatsen

Onze kampeerplaatsen