onze camping krijgt
op Zoover een
9
Boek nu

Zien we u snel op onze kindercamping in Drenthe?

Kinderen willen tijdens hun vakantie spelen en plezier maken. En plezier maken is waar het om draait op onze kindercamping in Drenthe. Ongeacht of de zon schijnt of het regent. Op de grens van Drenthe en Friesland ligt onze kindvriendelijke camping met vele faciliteiten en ruime verblijfplaatsen. Door de hagen en bomen heeft de camping een sfeervol en natuurlijk karakter.

Volop vermaak en plezier

U heeft de auto nog niet geparkeerd of de kinderen zijn al gevlogen. Zoveel leuks is er te doen op onze kindercamping. Dat loopt uiteen van een binnenspeeltuin, tot een zwembad en een professioneel animatieteam. Verder zijn er over de camping ook nog speeltuinen, een airtrampoline en sportveldjes verspreid. Wat uw kind ook leuk vindt om te doen, er is voor iedereen genoeg te beleven.

Ook de omgeving nodigt uit tot het ondernemen van leuke activiteiten, want wie aan Drenthe denkt, denkt uiteraard aan hunebedden. Ook het naastgelegen nationaal park 'het Drents Friese Woud' is leuk en leerzaam tegelijk. Voor een dagje uit zijn er ook pretparken, musea en dierentuinen te bezoeken. Wij informeren u er graag over bij de receptie.

Kamperen of verhuur met de kinderen?

U heeft de keuze uit ruime kampeerplaatsen of luxe verhuuraccommodaties. We hebben ze voor u op een rij gezet.

Kampeerplaats

De kampeerplaatsen liggen verspreid over de camping. Door de vele bomen en hagen kan iedereen genieten van voldoende privacy.

  • 100/120 m2 groot
  • voorzien van 16 Amp. stroom
  • In de meeste gevallen een eigen watertappunt en vuilwaterafvoer

Verhuuraccommodaties

Veranda Chalets

De grote veranda zorgt er voor dat u ook met minder weer buiten kunt zitten. De chalets liggen op een mooi veldje waar u ook de auto kunt parkeren.

  • Ruime woonkamer met openslaande tuindeuren

Vakantiehuisjes

Landelijk gelegen, knusse vakantiehuisjes met ruime tuin en een prachtig uitzicht over een weiland. De twee onder 1 kap huisjes zijn onlangs helemaal in het nieuw gestoken!

  • Omheinde tuin met speeltoestellen en een zandbak voor de allerkleinsten

Stacaravans

Houdt u erg van het buitenleven maar vindt u een tent of caravan te ingewikkeld? Dan zijn onze compleet ingerichte stacaravans een ideale en voordelige oplossing!

  • Voorzien van magnetron, televisie met DVD-speler, dekbedden, hoofdkussens en een volledig huishoudelijk inventaris

Graag tot ziens op onze kindercamping in Drenthe

Zijn u en uw kinderen helemaal enthousiast geworden van onze kindercamping in Drenthe? Boek dan eenvoudig online uw vakantie of neem contact met ons op. Heeft u vragen of wilt u aanvullende informatie, dan staat we u ook graag te woord.

Zelf online boeken Ik heb een vraag

Kindercamping Drenthe