onze camping krijgt
op Zoover een
9
Boek nu

Voordelig kamperen? Kom in het laagseizoen 2024

Gaat u graag goedkoop kamperen in Nederland? Of wilt u voordelig een vakantie accommodatie huren? Kom dan tijdens het laagseizoen 2024 naar camping de Blauwe Lantaarn in Drenthe. Boek bij ons een modern chalet, knus vakantiehuis óf kom relax kamperen. Bij ons kunt u echt rustig verblijven deze periode, omdat we dan geen animatie hebben. Reserveer voor het laagseizoen van 2024 wanneer je geen rekening hoeft te houden met schoolgaande kinderen!

Bekijk direct beschikbaarheid

Midweek, weekend of lange vakantie?

Op onze camping kan u per weekend, midweek of week (vrijdag tot vrijdag) boeken. In het laagseizoen profiteert u bij elke verblijfsduur van de beste tarieven! Kom gezellig langs voor een goedkoop weekend weg met familie, ga een midweek weg met jonge kinderen of kom juist samen met partner meerdere weken langs in het laagseizoen van 2024.

laagseizoen 2023

Accommodatie huren

Kamperen boeken

Het voorseizoen op onze camping

Het voorseizoen 2024 loopt tot en met donderdag 25 mei. Gedurende deze periode vind je op onze camping in Drenthe veel 50-plussers, maar ook jonge gezinnen met kinderen onder de vier. Met ons verwarmde zwembad kan u in het voorseizoen al lekker baantjes trekken of samen spelen in het water. Hoe dan ook is het relaxt verblijven op onze camping in het voorseizoen. Vanaf eind juni en begin juli geniet u in alle rust van het begin van de zomer. Ontdek onze familiecamping met fijne faciliteiten in het voorseizoen!

Fijne faciliteiten tijdens laagseizoen 2024

Naast ons verwarmde buitenzwembad komt u nog genoeg andere faciliteiten tegen in het voor- en naseizoen. 

  • Binnenspeeltuin
  • 5 buitenspeeltuinen
  • Airtrampoline
  • Sportveld
  • Fietsverhuur
  • Sanitairgebouwen
  • Kantine en snackbar

Het naseizoen op onze camping

September is vooral voor senioren de maand om lekker lang te kamperen in Drenthe. De vaak heerlijke temperaturen in het naseizoen zorgen ervoor dat u nog goed kan genieten van het buitenleven. Het verwarmde zwembad is tot het einde van september nog geopend! Ook leent het naseizoen zich goed voor een midweek of weekend weg met het gezin of familie. In deze periode kunt u nog perfect groepsactiviteiten in de buitenlucht doen of juist in de mooie omgeving van onze laagseizoen camping.

Goed bereikbaar

Onze camping is goed bereikbaar voor iedereen uit Nederland. Kom je uit het zuiden? Hoe leuk is het dan om het noorden van Nederland te ontdekken via onze camping. In maximaal 3 uur bent u vanaf het onderste puntje van Zuid-Nederland al in Drenthe. Ontdek samen het mooie Drents-Friese Wold en de mooie Hunebedden in onze omgeving. Of blijf lekker op onze camping in Drenthe om baantjes te trekken en te relaxen. Eén ding is zeker; in het Noorden van Nederland verveelt u zich nooit.
Laat de vakantiekriebels beginnen. Tot snel op de Blauwe Lantaarn!

Impressie camping

Ook in de buurt: Giethoorn

Vanaf de camping kun je gemakkelijk Giethoorn verkennen - ook wel bekend als het 'Venetië van het Noorden'. Om bij Giethoorn te komen kunt u met de auto zo'n 35 miuten rijden. Huur een boot en navigeer door de betoverende grachten, bewonder historische boerderijen en ontdek de unieke charme van dit Nederlandse dorp. 

Huur direct je boot