onze camping krijgt
op Zoover een
9
Boek nu

Randweken zomervakantie: bemachtig nog snel je plek!

Geplaatst: 17-06-2022

Ga je graag meteen op vakantie wanneer de schoolvakantie van je kind is gestart? Of juist lekker op het einde, om het beste tot het laatste te bewaren? Dan hebben we goed nieuws voor je. In de randweken van de schoolvakanties zijn er nog enkele verblijfopties beschikbaar op onze familiecamping!

Eerste en laatste weken zomervakantie 2022

In de eerste weken van de schoolvakantie midden en laatste week van zuid, kan je bij ons nog heerlijk luxe verblijven. Er zijn nog enkele 4-persoons en 6-persoons chalets beschikbaar. Liever met iets meer privacy vakantie vieren? In ons vrijstaande zomerhuisje van 6-personen kan je ook nog terecht!

Heb je een eigen kampeermiddel? Kom dan juist gezellig kamperen in de begin- of eindweken van de schoolvakantie deze zomer. Bij ons geniet je echt van privacy met een eigen kampeerplaats. We hebben speciaal hiervoor verschilende bomen en hagen verspreid staan over de velden. Natuurlijk is het prachtig kamperen tussen al het groene pracht en praal op de camping.

Boek een last-minute zomervakantie

Animatie

Bemachtig je nog een kampeerplek, chalet of vakantiehuis in de eerste week van zomervakantie regio midden of de laatste week van regio zuid? Dan is ons professionele animatieteam gezellig aanwezig! 

Animatieprogramma bekijken

Kamperen met korting

Jonge gezinnen met minimaal 1 kind t/m 8 jaar opgelet! Op onze standaard kampeertarieven krijgen jullie 10% jonge gezinnen korting. Hoe fijn is dat? Boek nu nog jullie last-minute kampeervakantie met korting.

Onze camping is super bruisend en gezellig in de zomervakantie. Ervaar het dit jaar nog!

Nieuws overzicht