onze camping krijgt
op Zoover een
9
Boek nu

Omgeving

 

De camping ligt in Drenthe tegen het Nationaal park 'Het Drents Friese Woud' met veel bos, heidevelden, prachtige zandverstuivingen en vennetjes. Richting Appelscha ligt het Aekingermeer, een natuurlijke recreatieplas, waar u ook mag zwemmen. Deze ligt 3 kilometer van onze camping.

Door deze prachtige omgeving zijn veel mooie fiets- en wandelroutes uitgezet. Ook zijn er genoeg uitdagende mountainbike routes en mooie ruiterpaden voor de liefhebber. 

Ook voor een dagje uit naar een museum, dierentuin of pretpark zijn er vele mogelijkheden. We hebben de leukste tips in de omgeving voor u op een rij gezet!

Drenthe & Friesland

Drenthe & Friesland

Onze camping is gelegen in het natuurschoon van Drenthe. Wie aan Drenthe denkt, denkt natuurlijk aan hunebedden. Maar liefst 52 hunnebedden telt de provincie. Maar Drenthe heeft uiteraard veel meer te bieden!

Meer informatie
Appelscha

Appelscha

Niet ver over de grens met Friesland ligt het gezellige dorpje Appelscha. In Appelscha is van alles te doen, zo is er de kamelenmarkt en zijn er zeer veel activiteiten voor het hele gezin.

Meer informatie
Een dagje uit

Een dagje uit

Een dagje uit in de omgeving van de camping, er is keuze genoeg! Naar een pretpark, dierentuin, museum en nog veel meer. Wij hebben een aantal tips voor u op een rij gezet.

Meer informatie
Diever

Diever

Diever is één van de nabijgelegen dorpen waar u vanaf de camping gemakkelijk even naar toe kan voor een boodschap. In het pittoreske dorpje vind u winkels voor dagelijkse boodschappen en sfeervolle zaakjes om eens rond te snuffelen.

Meer informatie
Natuurgebieden

Natuurgebieden

De natuur rondom de camping heeft voor jong en oud heel erg veel te bieden. Prachtige nationale parken met heidevelden, zandverstuivingen, vennetjes en nog veel meer... U kijkt uw ogen uit!

Meer informatie
Evenementen 2024

Evenementen 2024

Ook in 2024 zijn er in de directe omgeving weer volop leuke evenementen in Drenthe om te bezoeken. Camping de Blauwe Lantaarn is de ideale uitvalsbasis!

Meer informatie