onze camping krijgt
op Zoover een
9
Boek nu

Vakantie 2019 in Drenthe

De vakantie van 2018 is pas net achter de rug. Toch zijn er al veel mensen die nu al hun vakantie 2019 in Drenthe boeken en dat is niet voor niets. Drenthe is een prachtige provincie en heeft van alles te bieden voor jong en oud.

Vakantie 2019 in Drenthe

Wanneer u ervoor kiest om uw vakantie in 2019 in Nederland te vieren dan is de provincie Drenthe een absolute aanrader. In de provincie Drenthe valt van alles te zien en te beleven voor jong en oud.
De kinderen kunnen lekker spelen en tegelijkertijd leren in het verkeerspark Assen. Ook Plopsaland en attractiepark Slagharen is in de nabije omgeving van onze camping.
Natuurlijk is er niet alleen genoeg te doen voor kinderen, ook de ouders zullen zich niet vervelen in Drenthe. De provincie staat namelijk bekend om de prachtige natuur maak eens een lekker lange fietstocht over de Drentse heide en bekijk de eeuwenoude hunebedden en heeft u weleens de maan en sterren van heel dichtbij gezien? Dat kan in het Planetron in Dwingeloo, Succes gegarandeerd voor alle leeftijden!

Kortom: De provincie Drenthe is de ideale bestemming voor uw vakantie boek daarom nu uw vakantie 2019 in Drenthe bij camping De Blauwe Lantaarn.

Ja, ik vier mijn vakantie 2019 in Drenthe

Camping de Blauwe Lantaarn in Drenthe.

Zoals gezegd is Drenthe een prachtig gebied om vakantie te vieren, bij camping De Blauwe Lantaarn verblijft u midden in deze prachtige provincie. Onze camping is gelegen in het plaatsje Wateren in het noord westen van Drenthe vanuit hier bent in no-time op de eerder genoemde locaties in de omgeving maar ook op onze camping hoeft niemand zich te vervelen zo kunt u op onze camping onder andere van de volgende faciliteiten genieten:

  • Een gave binnenspeeltuin
  • Een super enthousiast animatieteam
  • Sportveld en volleybalveld
  • Fietsverhuur
  • Lekker buitenzwembad met peuterbad
  • Kantine en Snackbar voor de lekkere trek.

Bekijk snel al onze faciliteiten of wacht niet langer en ga nu direct uw vakantie 2019 in Drenthe boeken.

Vakantie 2019 in Drenthe boeken.

Oja..

Hebt u al gezien dat wij op Zoover beoordeeld worden met een 9 als gemiddeld cijfer? Dat is best even het vermelden waar dachten wij.

vakantie 2019 in Drenthe

 

 

 

 

 

 

Sfeerimpressie camping