onze camping krijgt
op Zoover een
9
Boek nu

Boek uw vakantie in 2020 in Drenthe

Wij maken ons nu al klaar voor het volgende seizoen. Zo wordt onder andere het zwembad volledig vernieuwd zodat u en de kinderen weer ten hartenlust kunnen afkoelen. Bent u zich al aan het oriënteren voor een vakantie in 2020? Neem dan eens mee in uw besluit om een vakantie in Drenthe 2020 te boeken. Camping de Blauwe Lantaarn is een kleinschalige familiecamping gelegen aan nationaal park 't Drents Friese Wold. Zo wel in de directe omgeving als op de camping is voor jong en oud van alles te beleven.

Kampeer vakantie Drenthe in 2020 boeken

Kamperen zit weer volop in de lift. De populariteit van het kamperen in een groene omgeving blijft toenemen. De Blauwe Lantaarn is een prachtige natuurcamping waar iedereen die houdt van flora en fauna ten hartenlust kan genieten van de prachtige omgeving die het Drents Friese Wold te bieden heeft. Wanneer u denkt aan kamperen op een natuurcamping, denk dan vooral eens om een kampeer vakantie in Drenthe in 2020 te boeken. Onze kampeerplaatsen zijn uitermate ruim opgesteld met volop privacy. Het zal uw ideeën over de Nederlandse natuur volledig op zijn kop zetten. Gelegen nabij het Drents Friese Wold geeft camping de Blauwe Lantaarn een unieke uitgangspositie voor een ieder die houdt van wandel- of fietstochten in de natuur. Het kampeergevoel in elke vezel van uw lichaam neemt u mee op prachtige tochten door Drenthe en Friesland. En dat allemaal, in ons eigen prachtige Nederland. 

Kampeer-Vakantie-Drenthe-2020-boeken

 

Chalet huren op vakantie in Drenthe in 2020

Ook voor komend seizoen zijn wij weer hard aan het werk om het zo aantrekkelijk mogelijk voor u te maken. Afgelopen seizoen hebben wij al de chalets voorzien van een flinke upgrade, zoals prachtige terrasoverkappingen. Voor komend seizoen zullen wij wederom zorgen dat zowel het interieur als het exterieur van de verhuuraccommodaties, maar zeker ook de infrastructuur van de camping, een flinke beurt krijgen zodat u in 2020 weer kunt genieten van een onvergetelijke vakantie in Drenthe. Een vakantie Drenthe in 2020 boeken was overigens nog nooit zo makkelijk. Met de vernieuwde boekingsmatrix op onze website begeeft u zich al bijna op vakantie in een van onze uiterst comfortabele chalets. 

Wij hopen u natuurlijk ook in 2020 weer te mogen verwelkomen voor een onvergetelijke vakantie in Drenthe.

Ja! Ik wil het zelf ervaren!

Vakantie-drenthe-2020-boeken

Sfeerimpressie camping