onze camping krijgt
op Zoover een
9
Boek nu

Vakantie Drenthe 2024 boeken

Wij maken ons nu al klaar voor het zomer seizoen. Zo is onder andere het zwembad volledig vernieuwd zodat u en de kinderen weer ten hartenlust kunnen afkoelen. Bent u zich al aan het oriënteren voor een vakantie in 2023? Neem dan eens mee in uw besluit om een vakantie in Drenthe 2024 te boeken.

Camping de Blauwe Lantaarn is een kleinschalige familiecamping gelegen aan nationaal park 't Drents Friese Wold. Zo wel in de directe omgeving als op de camping is voor jong en oud van alles te beleven.

Vakantie in eigen land, heeft u daar al eens aan gedacht? :-)

Vakantie Drenthe 2024 boeken voor kamperen?

De Blauwe Lantaarn is een kindvriendelijke camping waar iedereen die houdt van flora en fauna heerlijk kan genieten van de prachtige omgeving die het Drents Friese Wold te bieden heeft. Wanneer u denkt aan kamperen op een gezellige natuurcamping, denk dan vooral eens om een kampeer vakantie in Drenthe in 2024 te boeken. 

Gelegen nabij het Drents Friese Wold geeft camping de Blauwe Lantaarn een unieke uitgangspositie voor een ieder die houdt van wandel- of fietstochten in de natuur. Het kampeergevoel in elke vezel van uw lichaam neemt u mee op prachtige tochten door Drenthe en Friesland. En dat allemaal, in ons eigen prachtige Nederland. 

 

Vakantie Drenthe 2023 boeken

 Reserveer hier uw kampeerplaats!

Chalet huren op vakantie in Drenthe in 2024

Ook voor komend seizoen zijn wij weer hard aan het werk om het zo aantrekkelijk mogelijk voor u te maken. Afgelopen seizoen hebben wij al de chalets voorzien van een flinke upgrade, zoals prachtige terrasoverkappingen. Ook zijn er veel leuke speeltuintjes voor de kinderen.

Wij streven ernaar om ieder jaar ons park uit te breiden, te vernieuwen en wensen en ideeën van gasten mee te nemen in nieuwe projecten. Met als doel om het onze gasten het ieder jaar weer leuker, mooier, beter en makkelijker te maken. 

Voor komend seizoen zullen wij wederom zorgen dat zowel het interieur als het exterieur van de verhuuraccommodaties, maar zeker ook de infrastructuur van de camping, een flinke beurt krijgen zodat u in 2024 weer kunt genieten van een onvergetelijke vakantie in Drenthe. 

Onze accommodaties voldoen aan alle eisen en zijn gewoon het gehele seizoen te huur!

Een vakantie Drenthe in 2024 boeken was overigens nog nooit zo makkelijk. Met de vernieuwde boekingsmatrix op onze website begeeft u zich al bijna op vakantie in een van onze uiterst comfortabele chalets. 

Wij hopen u natuurlijk ook in 2024 weer te mogen verwelkomen voor een onvergetelijke vakantie in Drenthe.

Ja! Ik wil het zelf ervaren!

Vakantie Drenthe 2023 boeken

Sfeerimpressie camping