onze camping krijgt
op Zoover een
9
Boek nu

Corona-virus

Seizoen 2022

 

17-09-21 Het seizoen van 2021 zit er al weer bijna op. Op 1 oktober sluit onze camping voor de winter. Tot dat moment houden we ons natuurlijk aan de geldende normen. Het is nu nog niet in te schatten hoe het er in het voorjaar van 2022 voor staat, maar de verwachting is gelukkig dat het volgend jaar nog meer versoepeld is!!

Het boeken van een vakantie voor 2022 kunt u dan ook zonder zorgen doen. De afgelopen 2 seizoenen hebben we iedereen naar volle tevredenheid kunnen ontvangen, waarvan slechts een klein aantal gasten op een alternatieve datum.
Mocht Corona toch een spelbreker zijn in de toekomst, hanteren we soepele annuleringsvoorwaarden en vinden we ongetwijfeld een passende oplossing!

Reserveer dus vast met een gerust hart een plekje voor 2022!!

 

 

Seizoen 2021


24-6-21 Voor seizoen 2021 houden we de actualiteiten rondom het Coronavirus nauwlettend in de gaten. Op dit moment worden er door de overheid in rap tempo versoepelingen doorgevoerd en kunnen we steeds meer. Dit is natuurlijk erg fijn!

Toch blijven we deze zomer zoals het er nu uitziet met een aantal beperkingen te maken hebben, waaronder de 1,5 meter afstand plicht. Dit zal op het campingterrein gelukkig niet zoveel problemen opleveren, maar we zullen in de binnenlokaties hier voorlopig nog allemaal rekening mee moeten houden. 

Inchecken

 • Tijdens het inchecken max. 1 persoon per reservering naar binnen bij de receptie.
 • Wij verzoeken u om uw verantwoordelijkheid te nemen en thuis te blijven in geval 1 (of meer) van de leden van het gezelschap toch symptomen vertoont die mogelijk onder het coronavirus vallen.

Accommodaties

 • Onze accommodaties zijn gewoon geopend. Binnen 1 huishouden is 1,5 meter afstand houden niet nodig. 

Kampeerplaatsen

 • Onze kampeerplaatsen en toiletgebouw zijn gewoon geopend. U dient in het toiletgebouw 1,5 meter afstand te houden. 

Tijdens uw verblijf 

 • Ten tijde van uw verblijf dient u de aanbevolen hygiënemaatregelen op te volgen zoals afstand houden, handcontact vermijden, gebruik van papieren zakdoeken, vaak en goed handen wassen, etc.
 • U dient passende maatregelen te nemen in geval er tijdens uw verblijf toch gezondheidsontwikkelingen voordoen die mogelijk duiden op het coronavirus.

Faciliteiten

Op dit moment is de 1,5 meter regel nog altijd van kracht. U dient uzelf hier in alle faciliteiten aan te houden.

 • Het zwembad is geopend.
 • De binnenspeeltuin is geopend voor kinderen tot en met 12 jaar.
 • Aangepast animatieprogramma, het programma volgt per week. Maatregelen worden per activiteit aangegeven.
 • Het kantine terras is geopend. De openingstijden zijn beperkt. 
 • Het cafetaria is geopend voor afhaalmaaltijden of eten op het terras.

Animatie en activiteiten

Alle buitenactiviteiten gaan gewoon door, eventuele beperkingen worden aangegeven per activiteit.

Op dit moment is het voor ons gezien de huidige basisregels helaas niet mogelijk om in onze kantine binnenactiviteiten voor grote groepen zoals de playbackshows te organiseren. Indien mogelijk organiseren we activiteiten met vaste zitplaatsen zoals bingo en kaarten zoveel mogelijk in de buitenlucht. (Binnen)activiteiten voor kinderen kunnen wel gewoon doorgaan!

 

Uiteraard houden wij u op de hoogte bij gewijzigde omstandigheden (vanuit de overheid). Mochten er wijzigingen optreden communiceren wij dit via onze website en social media kanalen. Voorop staat voor ons de veiligheid voor onze medewerkers en gasten. Wij hopen op uw medewerking