onze camping krijgt
op Zoover een
9
Boek nu

Drenthe & Friesland

Omgeving overzicht

Onze camping is gelegen in het natuurschoon van Drenthe. Wie aan Drenthe denkt, denkt natuurlijk aan hunebedden. Maar liefst 52 hunebedden telt de provincie. Maar Drenthe heeft uiteraard veel meer te bieden!

Waan jezelf in het verleden tussen oude Saksische boerderijen gelegen in uitgestrekte veengebieden. Of kies voor hedendaags vermaak met bijvoorbeeld een bezoek aan diverse pretparken, motorsport evenementen, interactieve straatfestivals, musea, theater, zwembaden en vele andere mogelijkheden.

Schitterende wandelroutes en prachtige fietspaden lopen door natuurgebied en platteland. Maar ook de actieve bezoeker komt aan z'n trekken met uitdagende mountainbike tracks, ruiterpaden en visvijvers. En er is nog zoveel meer te ontdekken!

Op een steenworp afstand van de camping staat het grenspaaltje van de grens met Friesland. Fiets een mooie route door het platteland naar plaatsjes met een gezellige dorpskern zoals Oldeberkoop of Appelscha.

Bezoek één van de unieke friese meren voor een lekker dagje waterplezier, of om gewoon lekker op een terrasje naar de vele bootjes op het water te kijken. Attractieparken, gezellige winkelgebieden, steden als Heerenveen en Drachten om eens lekker te stappen of naar de bioscoop te gaan maken een bezoek aan deze provincie echt de moeite waard!