onze camping krijgt
op Zoover een
9
Boek nu

Volop activiteiten rond onze camping bij Giethoorn

Een camping bij Giethoorn, dan staat één activiteit al vast. Het varen bij Giethoorn. Maar Giethoorn en omgeving hebben nog veel meer te bieden. Lees snel verder voor andere tips!

Het Venetië van Nederland

Giethoorn, het Venetië van Nederland. Iedereen kent het en jaarlijks wordt de plaats door velen bezocht. Een veelgebruikt recept is het huren van een fluisterboot om de regio en Nationaalpark de Wieden te verkennen. De mooiste manier om De Wieden te ontdekken is vanaf het water. De Wieden beslaat o.a. een enorm meren- en moerasgebied in de Kop van Overijssel. U vindt er meren, sloten en vaarten, hooilanden en weilanden, rietlanden en moerasbossen. Doordat land en water elkaar veelvuldig afwisselen, is het een leefgebied van vele planten en dieren. Zo broeden er zo'n 140 tot 150 vogels. Van de bekende fuut en blauwborst tot zeldzame soorten als de snor, kleinst waterhoen en watersnip. Vanaf onze camping bij Giethoorn is het 30 minuten rijden tot Hollands Venetië.

Giethoorn, hunebedden en nog veel meer...

Onze camping bij Giethoorn ligt op de grens van Drenthe en Friesland, waardoor leuke uitstapjes in het verschiet liggen. Want behalve Giethoorn zijn er meerdere Nationaalparken, hunebedden, gezellige steden en attractieparken in de omgeving. Op onze website en bij de receptie kunt u van alles vinden over onze omgeving en de activiteiten.

Overnachten op onze camping bij Giethoorn

Om alle prachtige plekken van Drenthe en omgeving te zien, heeft u aan een dag niet genoeg. Maar daar helpen we u graag bij. Kom met uw tent of caravan en maak er een  leuke kampeervakantie van. Heeft u geen tent of caravan? Of wilt u op vakantie met de luxe van thuis? Dan zijn onze verhuuraccommodaties wat voor u! Neem snel een kijkje en mocht u vragen hebben, dan horen we dat uiteraard graag.

Boek direct uw vakantie!

Camping Giethoorn