onze camping krijgt
op Zoover een
9
Boek nu

Ruime seizoenplaats op camping in Drenthe

Een seizoenplaats op onze camping in Drenthe is voor veel vakantiegangers een uitkomst. Het gemak van een eigen vakantieplek en de mogelijkheid om vakantie te vieren wanneer het u uitkomt. Is het ook wat voor u?

Impressie kampeerplaatsen

Seizoenplaats Camping Drenthe

Op en rondom camping de Blauwe Lantaarn is veel te beleven. Eigenlijk te veel voor een enkele vakantie. Geniet u het liefst het hele jaar van uw eigen plekje op onze familiecamping? Elke dag, weekend of week die u vrij bent terecht kunnen op uw eigen vakantieplekje? Dan is een seizoenplaats op onze camping in Drenthe echt iets voor u. Bij ons gaat u niet voor een paar weken op vakantie, maar gewoon voor een heel seizoen. En als u nog iets langer wilt, dan gaat u toch gewoon meerdere seizoenen. Een seizoenplaats heeft nog als bijkomend voordeel het relaxen gelijk kan beginnen. U hoeft namelijk geen tent of caravan op te zetten.

Seizoenplaats camping Drenthe

Een seizoenplaats als tweede huis

Wat een seizoenplaats zo leuk maakt, is dat u medevakantiegangers leert kennen. Dat zorgt ervoor dat de seizoenplaats echt als een tweede thuis aanvoelt. Uiteraard kunt u gebruik maken van alle voorzieningen, zoals het zwembad, het schone sanitair en de animatie. De gemoedelijke sfeer, de kleinschaligheid van dé gezinscamping van Drenthe en de prachtige omgeving met gezellige dorpen als Diever en Appelscha op fietsafstand zullen u direct thuis doen voelen. Niet alleen voor uzelf, maar voor het hele gezin. Lekker een impulsief weekendje weg tijdens een warme nazomer, of juist genieten van de eerste zonnestralen in het voorjaar.

 


"Wij hebben hier al jaren een vaste plek met stacaravan. Wij vinden dat de camping een goede mix heeft van jaarplaatsen, seizoenplaatsen, toeristische plaatsen en verhuur van chalets." - I. van Faassen

 

Heerlijk op vakantie als het jou uitkomt

Onze camping is niet alleen een plek om heerlijk tot rust te kunnen komen. Je kan er ook heel veel plezier beleven. En zeker als je een seizoensplaats op onze camping hebt kun je altijd komen genieten van de leuke facitliteiten op onze camping. Heerlijk zwemmen in het zwembad, spelen in de binnenspeeltuin, vermaak tijdens de animatie (in de schoolvakanties) en lekker sporten op de velden. Een vakantie op onze seizoensplaats camping in Drenthe is nooit saai! 

Boek een seizoenplaats

Neem contact op over een seizoenplaats

Door de speelse en ruime indeling en de groene omgeving zorgen ervoor dat u voldoende privacy heeft. De seizoenplaatsen zijn voorzien van 16 Ampère stroom, water en in veel gevallen rioolafvoer. U huurt al een seizoensplaats vanaf €925,- (excl. milieuheffing €145,-, toeristenbelasting €151,50 en gemeten verbruik).

Voor vragen over tarieven en beschikbaarheid van de seizoenplaatsen op onze camping in Drenthe neemt u contact op info@deblauwelantaarn.nl of bel met 0521-387258. Vanzelfsprekend kunt u ook altijd even langskomen om een kijkje te komen nemen.

Seizoenplaats camping Drenthe

Toch liever een jaarplaats?

Liefhebber van het campingleven, maar niet van kamperen? Bekijk dan eens de mogelijkheden voor een jaarplaats in een chalet of stacaravan. Wij zijn dus niet alleen kampeercamping, maar ook een jaarplaats op onze camping.