onze camping krijgt
op Zoover een
9
Boek nu

Ruime jaarplaats op camping in Drenthe

Is een paar weken vakantie te weinig voor u? Dan is een jaarplaats op onze camping wat voor u! Met een jaarplaats geniet u het hele jaar van het campingleven, de faciliteiten en activiteiten op de camping.

Het hele jaar door vakantie op een jaarplaats

Sommigen kunnen er geen genoeg van krijgen en gaan het liefst het hele jaar op vakantie. En met een jaarplaats op camping De Blauwe Lantaarn kan dat! U kunt met uw eigen chalet of stacaravan terecht op onze ruime jaarplaatsen. We investeren voortdurend op onze camping en houden daardoor de kwaliteit van onze jaarplaatsen hoog. Het hele jaar door kunt u onbeperkt gebruik maken van onze faciliteiten.

Zoals je ziet valt er genoeg te beleven op onze camping in Diever. Voorzieningen voor jong en oud, omringd door een bosrijke omgeving met prachtige natuur. Weet u al wat u als eerste gaat doen?

jaarplaats camping

Informatie over een jaarplaats op onze camping

Camping de Blauwe Lantaarn ligt aan de rand van Nationaal Park Drents-Friese Wold. Elk jaargetijde biedt het natuurgebied prachtige vergezichten en is het meer dan de moeite waard voor een wandeling of fietstocht. Hoe vaak u er ook komt, u raakt er niet op uitgekeken. Bent u geïnteresseerd in een jaarplaats op camping De Blauwe Lantaarn? U huurt al een jaarplaats vanaf €1375,- (excl. milieuheffing €140,-, gemeten verbruik, optionele uitbreidingen).

Bel of mail ons gerust voor beschikbaarheid en de mogelijkheden: 0521-387258 of info@deblauwelantaarn.nl

Ook voor toeristische v erblijven

Bent u niet op zoek naar een jaarplaats maar naar een mooie accommodatie of kampeerplaats voor één van de vakanties? Ook dan zit u goed op onze camping. We hebben verschillende luxe accommodaties en ruime kampeerplaatsen voor u om uit te kiezen. Bent u benieuwd naar welke mogelijkheden onze jaarplaats camping voor toeristische verblijven biedt? Bekijk dan nu de accommodaties en kampeerplaatsen!

Boek een toeristisch verblijf