onze camping krijgt
op Zoover een
9
Boek nu

Ruime jaarplaats op camping in Drenthe

Is een paar weken vakantie te weinig voor u? Dan is een jaarplaats op onze camping wat voor u! Met een jaarplaats geniet u het hele jaar van het campingleven, de faciliteiten en activiteiten op de camping.

Het hele jaar door vakantie op een jaarplaats

Sommigen kunnen er geen genoeg van krijgen en gaan het liefst het hele jaar op vakantie. En met een jaarplaats op camping De Blauwe Lantaarn kan dat! U kunt met uw eigen chalet of stacaravan terecht op onze ruime jaarplaatsen. We investeren voortdurend op onze camping en houden daardoor de kwaliteit van onze jaarplaatsen hoog. Het hele jaar door kunt u onbeperkt gebruik maken van onze faciliteiten.

jaarplaats camping

Informatie over een jaarplaats op onze camping

Camping de Blauwe Lantaarn ligt aan de rand van Nationaal Park Drents-Friese Wold. Elk jaargetijde biedt het natuurgebied prachtige vergezichten en is het meer dan de moeite waard voor een wandeling of fietstocht. Hoe vaak u er ook komt, u raakt er niet op uitgekeken. Bent u geïnteresseerd in een jaarplaats op camping De Blauwe Lantaarn? U huurt al een jaarplaats vanaf €1375,- (excl. milieuheffing €140,-, gemeten verbruik, optionele uitbreidingen).

Bel of mail ons gerust voor beschikbaarheid en de mogelijkheden: 0521-387258 of info@deblauwelantaarn.nl