onze camping krijgt
op Zoover een
9
Boek nu

Komt u ook kamperen in Drenthe?

Wij heten u graag welkom op onze kindvriendelijke camping in Drenthe!

Op onze camping bieden wij de perfecte balans tussen rust en natuur en vele leuke activiteiten. De ruime indeling zorgt ervoor dat iedereen z'n eigen stukje privacy heeft. De vele hagen en bomen geven de camping een sfeervolle en natuurlijke uitstraling. Dit maakt onze camping gelijk uitermate geschikt om te kamperen in Drenthe.

Kamperen in Drenthe is genieten!

Natuurlijk is Camping De Blauwe Lantaarn ook voorzien van een zwem- en peuterbad. In de zomerperiode wordt hier altijd lekker in gespetterd. Bij slechter weer gaan de kinderen op ontdekkingstocht in onze super gave binnenspeeltuin. Hier valt genoeg actie te beleven! Voor een potje voetbal of volleybal kunt u terecht op één van onze mooie sportvelden.

Kamperen in Drenthe

Professioneel animatieteam

Tijdens het kamperen in Drenthe hoeven je kinderen nooit stil te zitten. Knutselen, bosspelen, (kinder)bingo, touwtrekken, playbackshows, het kan hier allemaal! De favoriet van de echte kleintjes is de trekker met boerenkar die alle kinderen iedere avond komt ophalen om ze mee te nemen in de mooiste verhalen. De oudere jeugd is veelal te vinden in de drukbezochte disco avonden. Daarnaast worden er ook regelmatig spooktochten en droppings georganiseerd! Ons enthousiaste animatieteam weet iedereen te vermaken.

Oernatuur in zijn puurste vorm

Behalve natuurpark Drents-Friese Wold is ook het Fochteloërveen een prachtig stukje natuur. Het Fochteloërveen is een 2.500 hectare groot stuk ongerept natuur en tevens één van de laatste hoogveengebieden in Europa. U hebt hier grote kans om meerdere kraanvogels te spotten! Vanuit een unieke 18 meter hoge uitkijktoren in de vorm van een 7 kunt u genieten van het schitterende uitzicht over het gebied. Binnen 20 minuten staat u, vanaf camping De Blauwe Lantaarn, in het mooie hoogveengebied. 

Faciliteiten op de camping:

camping Drents Friese Wold

Bekijk alle kampeerplaatsen om te kamperen in Drenthe